Συνταγή του μήνα: Γεμιστά καλαμαράκια με φέτα και σπανάκι στη σχάρα
27 Φεβ 2025

Η συνταγή του μήνα είναι… θαλασσινή! Γεμιστά καλαμάρια στη CasusGrill, με απλά υλικά και απίθανη γεύση. BBQ αλλιώς!
Τα γεμιστά καλαμαράκια είναι μια νόστιμη και υγιεινή πρόταση, ιδανική για όσους αγαπούν το θαλασσινό BBQ. Η CasusGrill προσφέρει την απόλυτη ευκολία για να ψήσετε τα καλαμαράκια σας στη στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε – στο μπαλκόνι, στην αυλή ή σε μια απόδραση στη φύση.
Υλικά
6 καλαμάρια, καθαρισμένα
150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
½ φλ. φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τη γέμιση:
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τη φέτα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.Γεμίζετε τα καλαμάρια:
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, γεμίστε προσεκτικά τα καθαρισμένα καλαμάρια με το μείγμα. Κλείστε τα ανοίγματα με οδοντογλυφίδες ώστε να μη χυθεί η γέμιση κατά το ψήσιμο.Ανάβετε την CasusGrill:
Ενεργοποιήστε την CasusGrill και αφήστε τη να προθερμανθεί για 5 λεπτά, μέχρι να είναι έτοιμη για χρήση.Ψήνετε τα καλαμαράκια:
Τοποθετήστε τα γεμισμένα καλαμάρια στη σχάρα και ψήστε για 6–7 λεπτά, γυρνώντας τα προσεκτικά ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.Σερβίρισμα:
Μόλις είναι έτοιμα, περιχύστε τα με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο και συνοδεύστε τα με φρέσκια σαλάτα ή κάποιο συνοδευτικό της επιλογής σας.
Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα
Τα γεμιστά καλαμαράκια με φέτα και σπανάκι είναι μια υπέροχη ισορροπία ανάμεσα στη φρεσκάδα και τη μεσογειακή νοστιμιά. Με την CasusGrill, η παρασκευή γίνεται παιχνιδάκι, ενώ απολαμβάνετε ασφαλές, υγιεινό και βιώσιμο ψήσιμο όπου κι αν βρίσκεστε.
Δες τη συνταγή σε βίντεο στο Instagram Reel μας
📦 Απόκτησε την CasusGrill πατώντας εδώ
