Συνταγή του μήνα: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπύρας

22 Νοε 2024

Εύκολα, γρήγορα και υγιεινά! Δοκιμάστε ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια στην CasusGrill και απολαύστε τέλεια ψημένο φαγητό όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτόν τον μήνα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια ψημένα στην CasusGrill. Αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη, καθιστώντας την ιδανική για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα είτε είστε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους.

Υλικά:
  • 4 χοιρινά μπριζολάκια

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

  • 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα

  • Αλάτι και πιπέρι

  • Λεμόνι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:
  1. Μαρινάρετε τα μπριζολάκια: Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Αλείψτε τα μπριζολάκια με το μείγμα και αφήστε τα να μαριναριστούν για περίπου 15-20 λεπτά.

  2. Ανάψτε την CasusGrill: Ανοίξτε τη συσκευασία και ανάψτε τη. Σε 5 λεπτά, η ψησταριά θα είναι έτοιμη για ψήσιμο

  3. Ψήστε τα μπριζολάκια: Τοποθετήστε τα στη σχάρα της CasusGrill και ψήστε τα για περίπου 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να ψηθούν ομοιόμορφα. Λόγω της σταθερής θερμότητας της CasusGrill, τα μπριζολάκια θα ψηθούν ομοιόμορφα χωρίς να καούν.

  4. Σερβίρετε με λεμόνι: Αφαιρέστε τα μπριζολάκια από τη σχάρα και σερβίρετε με λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού για επιπλέον γεύση.

Με την CasusGrill, το ψήσιμο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και απολαυστικό. Απολαύστε την ευκολία, τη φορητότητα και τη μοναδική γεύση που προσφέρει αυτή η οικολογική και καινοτόμος ψησταριά μίας χρήσης.

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή στο σχετικό Instagram Reel. Αποκτήστε την CasusGrill πατώντας εδώ και στείλτε μας φωτογραφίες απο τα δικά σας ψησίματα.

Διαβάστε επίσης...

Διαβάστε επίσης...

27/3/25

Γιατί οι Έλληνες αγαπούν το ψήσιμο – και τι αλλάζει στις συνήθειές μας

Οι Έλληνες δεν σταματούν να ψήνουν – απλώς ψήνουν αλλιώς. Μάθε πώς η CasusGrill επαναπροσδιορίζει το BBQ της σύγχρονης ζωής.

27/3/25

Γιατί οι Έλληνες αγαπούν το ψήσιμο – και τι αλλάζει στις συνήθειές μας

Οι Έλληνες δεν σταματούν να ψήνουν – απλώς ψήνουν αλλιώς. Μάθε πώς η CasusGrill επαναπροσδιορίζει το BBQ της σύγχρονης ζωής.

22/3/25

Συνταγή του μήνα: Σολομός με σιρόπι σφενδάμου και μουστάρδα

Γλυκόξινος σολομός με μουστάρδα και σιρόπι σφενδάμου στη σχάρα – μια διαφορετική BBQ πρόταση που εντυπωσιάζει, με τη βοήθεια της CasusGrill.

22/3/25

Συνταγή του μήνα: Σολομός με σιρόπι σφενδάμου και μουστάρδα

Γλυκόξινος σολομός με μουστάρδα και σιρόπι σφενδάμου στη σχάρα – μια διαφορετική BBQ πρόταση που εντυπωσιάζει, με τη βοήθεια της CasusGrill.

15/3/25

Ανοιξιάτικη αλλαγή νοοτροπίας: Απλοποίησε το φαγητό, απόλαυσε περισσότερο

Άνοιξη σημαίνει νέα αρχή. Ξέγνοιασε, απόλαυσε κάθε στιγμή και δες το BBQ αλλιώς – με την CasusGrill.

15/3/25

Ανοιξιάτικη αλλαγή νοοτροπίας: Απλοποίησε το φαγητό, απόλαυσε περισσότερο

Άνοιξη σημαίνει νέα αρχή. Ξέγνοιασε, απόλαυσε κάθε στιγμή και δες το BBQ αλλιώς – με την CasusGrill.

CasusGrill. Το μυστικό του ΒΒQ

Η 1η οικολογική ψησταριά ΒΒQ μιας χρήσης, χωρίς φλόγα.

Η CasusGrill είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Amfori, για το ανοιχτό, βιώσιμο εμπόριο και την προστασία των εργαζομένων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.amfori.org

Copyright 2024 - CasusGrilll. All rights reserved.

CasusGrill. Το μυστικό του ΒΒQ

Η 1η οικολογική ψησταριά ΒΒQ μιας χρήσης, χωρίς φλόγα.

Η CasusGrill είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Amfori, για το ανοιχτό, βιώσιμο εμπόριο και την προστασία των εργαζομένων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.amfori.org

Copyright 2024 - CasusGrilll. All rights reserved.

CasusGrill. Το μυστικό του ΒΒQ

Η 1η οικολογική ψησταριά ΒΒQ μιας χρήσης, χωρίς φλόγα.

Η CasusGrill είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Amfori, για το ανοιχτό, βιώσιμο εμπόριο και την προστασία των εργαζομένων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.amfori.org

Copyright 2024 - CasusGrilll. All rights reserved.